Succesverhaal

Onze misie
Het is onze missie om u te helpen om zo prettig mogelijk verzorgd te worden en dat op een duurzame manier. Op uw eigen manier, in uw eigen badkamer en met een reeks luxe gepersonaliseerde producten. Wij zijn er voor iedereen!

Waarom Jerlue?
Onze naam 'Jerlue' past bij onze missie. Het is een naam die wij chique en uniek vinden klinken. Dit is eigenlijk ook waarom wij hebben gekozen voor deze naam.

Hoe begon het eigenlijk?
Het idee begon allemaal bij het team van Jerlue. Steeds vaker ging zij
nadenken over het feit hoeveel plastic zij weggooiden in de badkamer. Ook gingen zij zich verdiepen in stoffen die hun verzorgingsproducten bevatten. De conclusie was dat er verandering nodig is in het assortiment van
verzorgingsproducten. Hieruit is het business idee voortgekomen en Jerlue
opgezet.

Hoe verder?
Waar het dus vooral om draaide was het onnodige afval wat die verzorgingsproducten allemaal met zich meebrachten. Maar toch wilden wij een ander concept als de meeste andere duurzame producten. Jerlue wil duurzame, luxe en gebruiksvriendelijke producten op de markt brengen. Ons doel is om allemaal natuurlijke verzorgingsproducten aan de man te brengen op basis van abonnementen zodat je compleet ontlast wordt, van alle gemakken wordt voorzien en ontzorgd. De persoonlijke box zal door iedereen helemaal zelf samen te stellen zijn. Hierdoor kan iedereen een unieke box voor zichzelf kiezen met zijn of haar favoriete producten.

 

“Wij zijn Jerlue. Mogen wij u verzorgen? “