The Jerlue Story

- Jerlue staat voor duurzaamheid in combinatie met luxe!

- Jerlue verzorgingsproducten zorgen voor jouw verwenmomentje van de dag.

- De producten van Jerlue zijn op geen enkele manier schadelijk voor het milieu en uw gezondheid!

-Stel bij ons je eigen persoonlijke box om zo nooit zonder jouw ultieme verwen product te zitten;)

Jerlue staat voor duurzaamheid in combinatie met luxe!

Vergeet al dat plastic. Onze producten zijn gemaakt van natuurlijke producten. Ons doel is om natuurlijke producten te produceren die echt werken, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Onze haarborstel is gemaakt van tarwe en voor bijna 100% biologisch afbreekbaar. Binnenkort kunt u ook genieten van onze volledig plastic vrije deodorant. Onze deodorant, die nagevuld kan worden, is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en volledig biologisch afbreekbaar.

Al onze producten zijn vegani, dierproefvrij- en dermatologisch getest en vrij van kunstmatige geurstoffen, geen parabenen, geen aluminium, geen chemicaliën, geen sulfaten, geen microplastics, geen nanodeeltjes en geen alcohol.

Minder belastend voor het milieu, geen schadelijke stoffen en geen onnodig transport van water

Jerlue wil koploper zijn om onnodig waterverbruik te reduceren door het aanbieden van producten die weinig water nodig hebben om hun werk goed te doen. Daarnaast zijn de shampoo producten Jerlue speciaal ontwikkeld om zonder water vervoerd te worden, dus alleen in pure vorm, wat veel lichter en efficiënter transport oplevert. En natuurlijk, plastic en schadelijke stoffen gebruiken we niet, ook niet in onze verpakkingen.

Luxe voor jezelf

Jerlue is stijlvol, met een luxe uitstraling. Krullen, lang of kort haar, veel of weinig haar, man of vrouw, jong of oud, de Jerlue haarborstel werkt altijd. De mooi gestylde borstel is strak afgewerkt en wordt geleverd in een fluwelen zakje zodat uw borstel altijd mooi blijft en lang meegaat. Ook op reis!

Bestellen naar behoefte, gericht op het gemak om periodiek per post jouw producten te ontvangen

Jerlue zorgt dat jouw bestelling zonder een milieubelastende verpakking wordt verstuurd. Via de post, de meest duurzame transportmethode, bij jou door de brievenbus. De hele dag vervuilende busjes in de straat is verleden tijd, alle Jerlue producten worden gelijk geleverd, per fiets of elektrische scooter. En wanneer en hoe vaak jij het wil. Nog een aantrekkelijk bijkomend voordeel voor u, wij kunnen de Jerlue producten altijd zonder verzendkosten leveren, ook bij abonnementen!

Jerlue Lovers

Heb je interesse om de Jerlue producten aan je vrienden en volgers te laten zien? Dat kan natuurlijk, graag zelfs, lees dan verder op Jerlue Lovers.

Meer weten?

We doen er alles aan om volledig transparant te zijn. Over onze ingrediënten die we gebruiken, tot aan het type verpakking. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op met ons.

Het Jerlue Team

Contact