Jerlue Lovers

Ben jij binnenkort één van de Jerlue Lovers? Schrijf je dan nu in via onderstaand formulier!

Wat betekent het, een Jerlue Lover?

Als je meer dan 1.000 volgers hebt op social media, kun je lid worden van ons team. Het enige wat we vragen is af en toe een leuke post, video en/of verhaal, waarin je onze producten tagt of promoot.
In ruil daarvoor krijg je leuke kortingen voor je volgers en verdien je zelf een leuk zakcentje ;).
Ook betrekken we Jerlue Lovers bij de lancering van nieuwe luxe producten. Zo ontvang je als eerste de samples om onze nieuwe producten te testen. Wij verwerken jullie feedback en implementeren deze in onze formules.

Samen maken we de wereld een beetje beter!

Interview Jerlue Lover

Deze week hebben wij een interview gehouden met een van de Jerlue Lovers, maar wie zijn dat precies? Jerlue Lover is de benaming voor een hechte partner van ons. Deze partner helpt ons in het opbouwen van ons (sociale) netwerk en klantenbestand door het inzetten van hun sociale netwerk. We stelden Mandy een aantal vragen met betrekking tot de samenwerking en de producten.

Wie ben je en hoe ben je terecht gekomen bij Jerlue?

Mijn naam is Mandy Schipper ik ben 18 jaar oud en ik kom uit Amsterdam. Mijn hobby’s zijn hockey en een drankje doen met mijn vriendinnen. Naast dat ben ik veel bezig met zelfverzorging en social media. Ik ben bij Jerlue terecht gekomen via een vriendin van mij die een keer na het hockeyen een borstel gebruikte die er net een tikje anders uit zag dan andere. Ze was erg over de borstel te spreken dus vroeg ik aan haar waar ze die vandaan had en zo doende. Toen ik een bezoekje aan de site deed, zag ik dat Jerlue op zoek was naar mensen met een kleine social following, In ruil hiervoor kregen die mensen, de Jerlue Lovers, gratis producten aangeboden. Toen wist ik direct dat ik een geschikte Jerlue Lover was en heb ik me hiervoor ingeschreven.

Hoe ziet de samenwerking eruit en hoe bevalt deze?

Als Jerlue Lover word je bijna maandelijks in de watten gelegd met de nieuwste of bestaande producten van Jerlue. Nieuwe artikelen ontvang ik als Jerlue Lover eerder dan alle andere klanten. Het enige wat ik hiervoor terug hoef te doen is een mooie foto of video te maken van het product wat me op dat moment wordt opgestuurd. Gelukkig vind ik het erg leuk om content als deze te creëren. Vervolgens post ik het stukje content op mijn Instagram met een kortingscode en een linkje naar de website. And thats it! Met deze samenwerking creëren we een win-win situatie voor beide partijen en dat vind ik erg tof!

Hoe bevallen de producten die je tot nu toe hebt ontvangen?

Ja, erg goed! Met de borstel ben ik erg blij en deze gebruik ik nog steeds dagelijks. Maar ook de vele verschilde geuren shampoo bars en deodorant zijn erg fijn om te hebben. Ik houd wel van wat variatie, dus het is erg mooi meegenomen dat ik er zoveel opgestuurd kreeg van Jerlue. Niet alleen ik maar ook mijn vriendinnen zijn erg onder de indruk van al de producten. Ik heb al meerdere keren vragen van ze gekregen. Bijvoorbeeld wanneer er weer nieuwe producten komen en of ik nog een kortingscode voor ze had. Erg leuk om zulke positieve dingen te horen over één van mijn partners waar ik graag mee samen werk!

info@jerlue.com

Wil jij ook Jerlue Lover worden en heb je meer dan 1.000 volgers? Meld je dan aan!