How to?

How to?

De Jerlue haarborstel beschikt niet alleen over een luxe design en een handige vorm. De borstel beschikt ook over unieke eigenschappen en functies. De borstel is antiklit, 100% biologisch afbreekbaar, is flexibel en past zich aan de hoofdvorm aan, houdt geen haren vast na gebruik en is makkelijk schoon te maken, stimuleert bloedsomloop, zorgt voor volume, zorgt voor verwijdering van hardnekkig vuil op de huid en droogt de haren tot 50% sneller.

Hoe ga je dan eigenlijk om met deze eigenschappen? Dit is wat onze experts als tips hebben genoemd:

Stap 1: maak de borstel vrij van vuil en bacteriën door de borstel af te spoelen met zeep en warm water (zorg ervoor dat het water niet heet is, dit kan zorgen voor misvormingen).

Stap 2: gebruik de borstel tijdens het aanbrengen van shampoo in het haar. Maak draaiende bewegingen over de gehele schedel en vermijd harde druk op de schedel (dit kan namelijk irritatie veroorzaken aan de huid), doe dit gedurende 2 tot 3 minuten.

Stap 3: was alle shampoo zorgvuldig uit het haar.

Stap 4: borstel het haar in gewenste richting.

Stap 5: maak de borstel vrij van haren en ander vuil, dankzij de unieke vorm van de borstel is deze gemakkelijk schoon te maken.

 

Geïnteresseerd in de Jerlue subscription box?

In de volgende stappen is te zien hoe de Jerlue subscription box kan worden besteld:

Stap 1: kies de gewenste producten uit.

Stap 2: check ‘’rechtsboven’’ in je scherm of de door jouw gekozen producten in de box zijn opgenomen.

Stap 3: kies een gewenste looptijd van je subscription box (3, 6 of 12 maanden). Niet zeker of Jerlue jouw oplossing is? Kies dan voor een eenmalige box.

Stap 4: kies een gratis product uit aan de hand van de door jouw gekozen subscriptie looptijd.

Stap 5: we raden je aan een account aan te maken waarin je je lidmaatschap en producten kunt aanpassen, dit kan ook handig zijn voor exclusieve acties en aanbiedingen en zal het aankoopproces in de toekomst versoepelen.

Stap 6: kies een van onze aangeboden betaalmethodes.

Stap 7: na betaling krijg je een bevestigingsmail van je bestelling en zal je box binnen 5 werkdagen op een ecologisch vriendelijke manier worden verstuurd naar het door jouw opgegeven adres!